Motorrijbewijspoint Zutphen Spoedcursus motorrijlessen

Spoedcursus Motorrijbewijs in 2 - 8 weken!

Bespaar veel tijd en geld met je spoed motorrijopleiding bij Motorrijbewijspoint Zutphen met een spoedcursus motorrijlessen en is de ideale en snelste manier om je motor rijbewijs A te kunnen halen! Spoedopleiding Motorrijschool Motorrijbewijspoint Zutphen biedt naast de reguliere motorrijopleiding ook motorrijlessen in een versnelde spoedcursus voor het motorrijbewijs aan.

Deze snelcursus of spoedopleiding motorrijlessen voor je motorrijbewijs is populair omdat de mogelijkheid bestaat om in een door je gewenste korte periode van 2 - 8 weken het motorrijbewijs te halen. Wil je nog sneller het motorrijbewijs behalen, kies dan voor het motor rijleskamp van 5 of 10 dagen.

Tijdens deze spoedcursus motorrijbewijs krijg je op een intensieve wijze motorrijlessen doordat de lessen korter op elkaar gepland zijn en leer je veel meer in een kortere periode. Dat scheelt je tijd en geld. Om te kunnen starten met een spoedopleiding voor de snelcursus motorrijbewijs A bij Motorrijbewijspoint Zutphen dien je in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B of een theorie certificaat voor de motor.

Als je snel met een spoedrijopleiding het motorrijbewijs categorie A wenst te gaan halen in Zutphen zetten wij vanzelfsprekend de grootste spoed achter je versnelde motorrijopleiding. Als je een versnelde spoed motor rijopleiding op maat wenst te volgen met een spoedcursus motorrijbewijs in een motorrijbewijskamp of een snelcursus motorrijbewijs in 2 tot 8 weken kan dit vanuit de regio Diepenveen, Groenlo, Haaksbergen, Hardenberg, Heerde of Ommen (Bekijk alle plaatsen in jouw regio)!

Iedere spoedopleiding en snelcursus voor het motorrijbewijs begint bij Motorrijbewijspoint Zutphen met een vrijblijvende rijtest van 100 minuten waarvan de kosten € 85,00 bedragen. Bij deze rijtest maak je kennis met de vaste rijinstructeur, deze zal kijken hoe je feeling en aanleg is voor het motor rijden, wat je leersnelheid is en hoe je individuele prestaties zijn. Na de rijtest weet je hoe kort de rijopleiding gaat duren, hoe snel je kunt afrijden voor je beide rijexamens en wat de kosten van de complete cursus zijn. Op deze manier levert Motorrijbewijspoint Zutphen maatwerk met een hoog slagingspercentage en weet je daardoor snel waar je aan toe bent!

Motorrijbewijspoint Zutphen Spoedcursus motorrijlessen

Het praktijkexamen AVB en AVD

Bij aanvang van de spoedcursus voor het motor rijbewijs bij Motorrijbewijspoint Zutphen staan de examendatums voor de motorexamens AVB en AVD al gepland. Deze kan je na de rijtest direct laten vastleggen. De versnelde motor rijopleiding A is met een snelcursus voor je motorrijbewijs vanaf 2 tot 8 weken in Zutphen reeds mogelijk en kan je direct starten met het nemen van de motorrijlessen.

Onze kwalitatieve KNMV instructeurs leren je via een effectief lesplan snel en deskundig wegwijs met alle motor- en kijktechnieken, kunnen je alles demonstreren en trainen je met de volgmotor alle vaardigheden, vandaar ook het hoge slaginspercentage van circa 90% met de AVB en AVD. Je leert zo goed mogelijk snel alle vaardigheden die van je op de motorexamens AVB en AVD worden verwacht.

Voor dit spannendste gedeelte van de gehele rijopleiding geven we je dan ook de garantie dat je heel goed bent voorbereid. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie voor het AVB en AVD CBR rijexamen van 12 maanden! Ben je niet de eerste keer geslaagd, geen kopzorgen, wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen AVB en/of AVD zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.

De kosten

De spoedcursus voor het motorrijbewijs in 2 - 8 weken in Zutphen zijn er al vanaf € 1120,00 inclusief de beide praktijkexamens en vanaf het pakket met 24 lessen met een onbeperkte CBR examengarantie AVB en AVD. Start je met 2, 3 of 4 personen dan ontvang je nog een extra korting. Afhankelijk van welk pakket je kiest kan je gebruik maken van onze CBR examengarantie AVB en AVD.

Bekijk de volledige prijslijst.

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest!